PDX

A Silverblade PDX dibox abban az esetben nyújt hasznos segítséget, mikor két külön tápegységrõl mûködtetett audio egység között fellépõ földhurok zajt kell megszûrni. Ez a termék minden egyes darabja a legjobb minõségû alkatrészbõl lett összeszerelve. Azon felül, hogy ellátja a diboxok általános feladatát, rendelkezik még egy hasznos funkcióval. Ez a funkció akkor jön jól, amikor két vonalszintû jelet kell összegezni, vagy egyesíteni egyetlen egy jellé. A sztereó jelbõl szimmetrikus monó jelet készít.

A termék bemenetei 6,3-as jack aljzatok, míg kimenetei XLR csatlakozó (BALANCED OUTPUT), illetve szintén 6,3-as jack aljzat (PARALEL TRS OUTPUT). A termék tetején található kapcsolók: LIFT - GND kapcsoló, 0dB - -30dB kapcsoló, SUMM - THRU kapcsoló.

Sztereóból szimmetrikus monó jel:
A termék alulsó részén található SUMM - TRHU kapcsolóval két funkció közül lehet választani. Az egyik funkciót a SUMM-, még másikat a THRU jelölés jelzi. Amikor a kapcsoló a SUMM állásban van, a termék képes a sztereó jelkábelek jeleit összegezni, majd azt a kimeneten kiadni.

Ebben a funkcióban mindkét jack bemenet aktív, tehát az INPUT bemenet mellett a LINK OUT csatlakozó is bemenetté válik. A sztereó jel egyik oldalát az INPUT, míg a másik oldalát a LINK OUT csatlakozó fogadja. Ezután a jel összegzõdik és megjelenik a kimeneten mint szimmetrikus monó jel.

Amennyiben a THRU állásban van a kapcsoló, úgy a jelölésnek megfelelõen a az INPUT és a LINK OUT is a nevének megfelelõen mûködik. A LINK OUT ebben az esetben azt teszi lehetõvé, hogy a bemeneti jelet tovább lehessen küldeni más dibox vagy audio egység felé. Jelen esetben egy plusz kimenet jelent ami a beküldött jelet eredeti formájában továbbítja.

A terméken található többi kapcsoló az általános diboxokon is jól megszokott jelszintvágó (PAD) és földelési kapcsolásokat teszi lehetõvé.

Képek

Lábléc

Minden jog fenntartva @ 1984 - 2017

Ágota Technic Audio Kft.
1101 Budapest, Pongrác út 9.
+36 20 956 56 57 | acs@agota.hu