MIC1MIX

A készülék feladata a mikrofonok és hanganyagot lejátszó készülékek jelének fogadása, elõerõsítése és keverése. Egy mikrofon és egy vonalszintû jel fogadására alkalmas.

Az eszköz általánosságban a kondenzátor mikrofonok vagy dinamikus mikrofonok elõerõsítését teszi lehetõvé. A kondenzátor mikrofonokat minden esetben elõ kell erõsíteni, mert annak jelszintje alacsony, így nyersen nem lenne elég erõs a keverõhöz vagy erõsítõhöz való csatlakoztatáshoz.

A kondenzátor mikrofon mellett vonalszintû jelek fogadása is biztosított. A mikrofon és vonalszintû jelek egy szintre hozása lehetséges a hangerõszabályzók segítségével, így már a hangrendszer ezen pontján szabályozható a hangerõ.

Felépítés:
A hátlapon két bemenet és egy kimenet található. A két bemenet közül az XLR bemenetre az elõlapon található 3 állású kapcsoló segítségével lehet kiválasztani azt a funkciót amelyikre szükség van. E három üzemmód:

- LINE
- MIC
- MIC+36V

LINE állásban az eszköz vonalszintû-, MIC állásban mikrofon szintû jelek feldolgozására képes az adott csatornán, valamint MIC+36V-os állásban phantom tápos üzemmód választható. Ez utóbbi a kondenzátor mikrofonok számára lett kialakítva. A kapcsolóval kizárólag az XLR bemenetet lehet szabályozni.

A másik bemenetre egy monósított sztereo RCA csatlakozó segítségével lehet csatlakozni, ami vonalszintû jelek fogadására képes (pl. cd lejátszó, laptop, mp3 lejátszó). Ez a két bemenet keverhetõ össze, ami a szimmetrikus XLR kimeneten jelenik meg (OUTPUT). Az elõlapon SIGNAL és CLIP led található.

Technikai adatok:

Tápellátás: 12V-os DC adapter (tartozék)
Max kimenõ szint: +28 dBm (szimmetrikus)
Mic. bemenõ érzékenység: -56 dBm
RCA bemenõ érzékenység: -10dBm
Jel/zaj viszony: 64dB ( max. hangerõállás, mic. bemenet.)
Hõmérsékleti tartományok:
Mûködõképes: -10... +60 CO
Névleges méretek: /szé, ma, mé/ 108mm x 44 mm x 88 mm
Súly: 0,5 kg

Képek

Lábléc

Minden jog fenntartva @ 1984 - 2017

Ágota Technic Audio Kft.
1101 Budapest, Pongrác út 9.
+36 20 956 56 57 | acs@agota.hu