MT221

Az MT221 egy egyszerû prioritásos rack-es keverõ aminek használatával a mûszaki ismeretekkel nem rendelkezõ személyek is könnyedén elboldogulnak. 2 vonal- vagy mikrofon-, 2 vonal- és egy aux jel csatlakoztatható hozzá, de ez bõven elég egy egyszerû esemény hangosításához.

A vonalbemenetekre CD lejátszó, laptop, számítógép, mp3 lejátszó vagy mobiltelefon is csatlakoztatható. A mikrofon / vonal bemenetekhez két mikrofon vagy egy másik eszközbõl jövõ jel csatlakoztatható XLR végzõdésû kábel segítségével.

Az AUX bemenet akkor nyújt hasznos segítséget mikor olyan helyen használják a terméket ahol tûzjelzõ rendszer / vészjelzõ rendszer található és annak használata elengedhetetlen vagy kötelezõ. Amennyiben a tûzjelzõ rendszer rá van kötve a készülék AUX bemenetére, az eszköz képes a többi csatornáját letiltani és kizárólag a tûzjelzõ rendszer által kiadott hangot sugározni.

A készülék un. prioritásos keverõ (Priority Mixer). Prioritási rendszere soros, tehát az egyes elsõbbségi szintek egymás után következnek. A csatornák sorrendje is ezt a rendszert követi. Ha egy csatorna jelet kap, vagy a vezérlõ bemenet kapcsoló jelet kap, az adott csatorna aktív lesz, de az összes utána következõt a prioritás áramkör letiltja. Az aktiválás végén a letiltott csatornák "visszaúsznak". Így ha megjelenik a beszéd gyorsan lehalkítja a zenét majd a beszéd végén szép lassan visszaúsztatja a jelet.

A mikrofon csatornák külön hangszín szabályzóval rendelkeznek: High, Low. A vonalbemenetek pedig közösen rendelkeznek egy dupla potméteres mély-magas szabályzóval. A csatornák hangereje közösen is szabályozható a Master potméter segítségével.

Felhasználási lehetõségek: iskolák, sportlétesítmények, színházak, éttermek, templomok, intézmények, bankok, üzletközpontok, gyártelepek hangrendszere.

Méretek: Szé.: 19", Ma.: 44 mm. (1U), Mé.:62 mm.
Súly: 1,2 kg

Mûszaki adatok: PDF..

Képek

Lábléc

Minden jog fenntartva @ 1984 - 2017

Ágota Technic Audio Kft.
1101 Budapest, Pongrác út 9.
+36 20 956 56 57 | acs@agota.hu