SP8

Mikrofon szintű jelhez:

Egy sajtótájékoztatón vagy konferencián nagy gondot szokott okozni a mikrofon jeleinek továbbítása, elosztása a kamerák, hangrögzítők és egyéb vevők felé (sajtóhang). Ebben az esetben nyújt segítséget az SP8 jelelosztó/splitter.

Az eseményen használt mikrofon jele az eszköz bemenetére csatlakoztatva, 8 különböző vevő (kamera, hangrögzítő) felé tud eljutni. A termék csak akkor képes mind a 8 kimeneten azonos jelet továbbítani, amennyiben a bemeneti jel monó, azaz kizárlóag egyetlen egy monósított jelkábel érkezik az SP8-asba.

Amennyiben sztereo jelet használnak a jel továbbításához, - ami annyit jelen, hogy mindkét bemenetre kábel kerül (jobb és bal oldal),- úgy csupán 4 fele lehet szétosztani.

Amennyiben a kapott jel alacsony-, vagy túlzottan magas szintű és az nem megfelelő a kamerák vagy egyéb eszközök számára, úgy a bemeneti és kimeneti csatlakozók között elhelyezett Gain potméterrel a jelszint a megfelelő szintre szabályozható. A csatlakozáshoz kizárólag XLR csatlakozók használhatók.

Természetesen az SP8 nem csak a sajtótájékoztatók nélkülözhetetlen kelléke, hanem minden olyan helyszínen használható ahol mikrofonok jelét kell több felé továbbítani, megsokszorozni konferenciáktól kezdve bárhol.Vonal szintű jelhez:

A vonalszintű jelek továbbítása hasonló képpen működik mint ahogyan azt az előző bekezdésben részleteztük.

Főbb felhasználási területe lehet pl. mikor keverőből egy vonal szintű jelet kell továbbítani több erősítőnek. A jel beérkezik a splitterbe a splitterből pedig továbbítható 4-8 erősítőnek egyidejüleg.

Sztereó jel esetén 2 bemenet (jobb, bal) és 4 kimenet (jobb, bal), mono jel esetén 1 bemenet és 8 kimenet, XLR csatlakozók, Mono/Sztereo kapcsoló +- 12 dB gain szabályzó, zaj: -100 dBm, szimmetrikus XLR kimenetek. 3 ÉV GARANCIA!

Paraméterek:
szélesség: 480 mm (19")
Magasság: 44 mm (1U)
Mélység: 65 mm
Súly: 1 kg.

Képek

Lábléc

Minden jog fenntartva @ 1984 - 2017

Ágota Technic Audio Kft.
1101 Budapest, Pongrác út 9.
+36 20 956 56 57 | acs@agota.hu